Baner

Najnovije

Pravilnik o korišćenju Vršačkog stadiona

Ovlašćeni upravljač kompleksa Gradskog stadiona u Vršcu, Centar Milenijum propisao je nova pravila ponašanja i korišćenja objekata.

Kompleks će biti otvoren svakog dana od 6 do 22 časova, a zatim se zaključava, radi zaštite imovine koja je vrlo često meta huligana i nesavesnih građana.

„Svi korisnici Gradskog stadiona dužni su da se pridržavaju rasporeda termina koji su istaknuti na oglasnoj tabli, a za ulaz u stadion mogu se koristiti isključivo ulazi predviđeni za tu namenu”, saopštio je Centar Milenijum.



Kako je saopšteno, korišćenje fudbalskih terena biće dozvoljeno samo sportskim klubovima i udruženjima, koji su u obavezi da terene koriste isključivo u adekvatnoj opremi, dok će pristup tokom trajanja treninga biti dozvoljen samo klubovima i trenerima.

„Ubuduće se zabranjuje korišćenje fudbalskih terena rekreativcima. Atletske staze se mogu koristiti u rekreativne svrhe svakog dana od 6 do 9 časova, ali ih nije dozvoljeno koristiti kao poligon za druge sportove”, saopšteno je iz Centra Milenijum.

Svi korisnici kompleksa dužni su da se staraju o higijeni i vode računa o mobilijaru i rekvizitima. Najstrože se zabranjuje unošenje staklene ili bilo koje druge lomljive ambalaže, pušenje, unošenje hrane, unošenje i konzumiranje alkohola, uvođenje i šetnja kućnih ljubimaca kao i uvoženje i upotreba bilo kakvih motornih vozila, bicikala, trotineta, rolera i slično na atletskim stazama”, navodi upravljač, i precizira da pravila važe za ceo kompleks, terene, staze, tribine, svlačionice..Za svaku načinjenu štetu biće sankcionisani kako klub korisnik tako i pojedinac.

Poštovanje pravila kontrolisaće služba fizičkog obezbeđenja Centra Milenijum, uz video- nadzor i po potrebi obaveštavati policiju i komunalne službe, saopštio je Centar Milenijum.


Izvor: vrsaconline.com



Nema komentara